Mollet obté les màximes distincions en l'edició "Viles Florides 2016" de Catalunya Des d'aquest divendres, Mollet del Vallès lidera el rànquing amb quatre Flors d'Honor que atorga el moviment Viles Florides i que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya amb el suport de la Generalitat. Així mateix, la Rambla Pompeu Fabra també ha estat premiada, en aquest cas, com a Millor Espai Públic Florit 2016. D'aquesta manera, Mollet es converteix en l'única ciutat catalana en rebre ambdues distincions. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet obté les màximes distincions en l'edició "Viles Florides 2016" de Catalunya

Des d'aquest divendres, Mollet del Vallès lidera el rànquing amb quatre Flors d'Honor que atorga el moviment Viles Florides i que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya amb el suport de la Generalitat. Així mateix, la Rambla Pompeu Fabra també ha estat premiada, en aquest cas, com a Millor Espai Públic Florit 2016. D'aquesta manera, Mollet es converteix en l'única ciutat catalana en rebre ambdues distincions.

Mollet obté les màximes distincions en l'edició "Viles Florides 2016" de Catalunya.

Durant la gala, celebrada a Olot, Mollet ha rebut aquest guardó, juntament amb quatre ciutats més, convertint-se també en l'única vila de la província de Barcelona en rebre 4 flors, la major distinció donada fins ara. El projecte Viles Florides,  entre d'altres objectius, pretén posar en valor la protecció dels espais verds i la millora de la qualitat de vida.

Mollet del Vallès, juntament amb Figueres, Olot, Vila-seca i Bagergue, ha rebut el màxim guardó donat fins ara amb 4 flors. Un distintiu que reconeix la tasca duta a terme a la ciutat pel que fa la protecció dels espais verds, la conscienciació social vers les polítiques sostenibles o el desenvolupament d'economies locals a través de l'atractiu de parcs i jardins que atorga el moviment Viles Florides.

A banda d'aquest reconeixement institucional al municipi, Mollet també ha rebut el premi al Millor Espai Públic Florit 2016 en el que es reconeix aquells projectes d'enjardinament i ornamentació floral i cultural del verd urbà. En aquest sentit el premi ha estat per la Rambla Pompeu Fabra, a la que s'ha posat com a exemple a seguir. D'aquesta manera, Mollet és l'única ciutat catalana en rebre ambdós guardons.

Aquesta iniciativa, que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya  i que compta amb el suport de la conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

Mollet del Vallès ha rebut aquests reconeixements en el marc de la gala d'entrega duta a terme el passat divendres a Olot i en la que hi han participat 89 municipis d'arreu de Catalunya convertint-se en l'única ciutat de la província de Barcelona en rebré 4 flors.  
 

Imatges relacionades

Imatge1
Imatge1
Imatge2
Imatge2
Imatge3
Imatge3

Etiquetes