25 anys corrent per Sant Vicenç El 21 de gener, en el marc de la Festa Major d’Hivern, tindrà lloc la XXV Cursa Popular Sant Vicenç, 14è Memorial Jordi Solé Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu, cultural i popular de la ciutat situant-se entre les 12 carreres populars amb més antiguitat de tot Espanya. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

25 anys corrent per Sant Vicenç

El 21 de gener, en el marc de la Festa Major d’Hivern, tindrà lloc la XXV Cursa Popular Sant Vicenç, 14è Memorial Jordi Solé Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu, cultural i popular de la ciutat situant-se entre les 12 carreres populars amb més antiguitat de tot Espanya.

Presentació de la Cursa de Sant Vicenç.

La cursa consta, com sempre, de dues proves diferents. El recorregut de 10 km serà mixt, amb una part al casc urbà i una altra a Gallecs i la cursa de 5 km, en canvi, serà totalment urbana. La sortida de les proves serà a l’Avinguda del Parc i l’arribada a la Pista Municipal d’Atletisme.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del Club Atlètic Mollet www.camollet.cat fins al dijous 18 de gener a les 23.59 hores, o quan s’arribi als 1.200 participants. Els i les atletes també poden inscriure’s el mateix diumenge fins una hora abans de la cursa. El preu varia entre els 13 i els 17 euros.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “entitats com el Club Atlètic Mollet posen de manifest que aquesta ciutat és i seguirà sent un referent arreu pel que fa la promoció de l’esport i la salut”, tot recordant que “així ho posa de manifest que una de les activitats esportives més importants de Mollet compleixi enguany 25 anys”

De la seva banda, el regidor d’Esports, Leo Conde García, ha parlat “d’orgull d’aquest Ajuntament de col·laborar amb entitats com el Club Atlètic Mollet” tot animant “a la participació per gaudir d’uns recorreguts excepcionals en una activitat pensada més en la salut i el lleure que no pas en la competició”. 

Des del Club, el seu president, Nicolás Escribano Martínez, ha volgut “agrair a l’Ajuntament, als voluntaris i als patrocinadors el seu compromís perquè aquesta cursa pugui seguir creixent i s’hagi convertit en tot un referent” tot esperant “que un any més així ho ratifiquin el nombre d’inscripcions”.

Aquesta edició els i les participants podran recollir el dorsal i la bossa de corredor el divendres 19 de 16 a 21 h i el dissabte 20 de 9 a 20 h a la pista d’atletisme o el mateix dia de la cursa a les instal·lacions de l’Escola Joan Abelló fins mitja hora abans de l’inici de la cursa.

Així mateix, tots i totes les participants rebran una samarreta tècnica de màniga curta, beguda i diversos obsequis facilitats pels patrocinadors. A l’arribada de la cursa es donarà aigua, fruita i brou. 

         Cursa de Sant Vicenç

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes