L'Ajuntament de Mollet obté el 2n lloc en el Top 10 d'administració electrònica Ahir a la tarda, l'Ajuntament de Mollet del Vallès va rebre el 2n premi Administració Oberta en reconeixement a la implantació i ús dels serveis d'administració electrònica, en el marc del II Congrés de Govern Digital que s'ha dut a terme el 25 i el 26 de gener al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament de Mollet obté el 2n lloc en el Top 10 d'administració electrònica

Ahir a la tarda, l'Ajuntament de Mollet del Vallès va rebre el 2n premi Administració Oberta en reconeixement a la implantació i ús dels serveis d'administració electrònica, en el marc del II Congrés de Govern Digital que s'ha dut a terme el 25 i el 26 de gener al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

L'Ajuntament de Mollet obté el 2n lloc en el Top 10 d'administració electrònica.

 

Mollet ha estat una de les ciutats de més de 50.000 habitants guardonades en aquest Congrés en el que es reconeix als ajuntaments i consells comarcals que van destacar l'any 2016 en la implantació de l'administració digital. En el rànquing que ahir es va fer públic, el consistori molletà, que era el de menys població de la categoria, va quedar empatat amb la ciutat de Girona i per davant de ciutats com Barcelona, Lleida o Tarragona. 

 
 Aquests reconeixements s'atorguen d'acord amb un seguit d'indicadors que proposa el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya que analitza dades dels 948 ajuntaments catalans analitzant els seus llocs webs i comprovant l'ús que fan de l'administració electrònica. 
 
Alguns d'aquests indicadors que han comportat aquest reconeixement per a Mollet són tenir seu electrònica, oferir tràmits en línia com ara tramitar una instància o sol·licitud genèrica, enviar notificacions electròniques, acceptar factures electròniques o tenir un portal de transparència al seu web, entre d'altres.   
 
Aquest guardó es va recollir en el marc del II II Congrés de Govern Digital que s'ha dut a terme el 25 i el 26 de gener al CCCB i en el qual diferents treballadors de l'Ajuntament van fer diverses ponències explicant l'experiència molletana. L'encarregat de recollir el guardó va ser el regidor de Tecnologia i Comunicació, Raúl Broto.
 

Imatges relacionades

foto.JPG
foto.JPG

Etiquetes