Mollet rep un nou reconeixement europeu amb l'URBACT Good Practice La xarxa El Perfil de la Ciutat, de la que en forma part Mollet del Vallès, juntament amb 13 ciutats mitjanes de Catalunya, ha estat un dels 17 projectes espanyols i un dels 97 de tota Europa en rebre el segell europeu URBACT Good Practice. URBACT és un programa europeu d'intercanvi i aprenentatge per la promoció d'un desenvolupament urbà sostenible que permet a les ciutats treballar de forma conjunta en la recerca de solucions per als grans reptes de present i futur. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet rep un nou reconeixement europeu amb l'URBACT Good Practice

La xarxa El Perfil de la Ciutat, de la que en forma part Mollet del Vallès, juntament amb 13 ciutats mitjanes de Catalunya, ha estat un dels 17 projectes espanyols i un dels 97 de tota Europa en rebre el segell europeu URBACT Good Practice. URBACT és un programa europeu d'intercanvi i aprenentatge per la promoció d'un desenvolupament urbà sostenible que permet a les ciutats treballar de forma conjunta en la recerca de solucions per als grans reptes de present i futur.

 Mollet rep un nou reconeixement europeu amb l'URBACT Good Practice.

Mollet del Vallès, com integrant de la xarxa El Perfil de la Ciutat, ha estat reconeguda amb el segell europeu URBACT Good Practice d'entre un conjunt de 97 exercicis de bones pràctiques de tota Europa que s'han escollit d'entre 270 propostes presentades per 219 ciutats de 29 països.

El projecte El Perfil de la Ciutat té l'objectiu de desenvolupar i aplicar eines, metodologies i indicadors tècnics per mesurar la qualitat de vida, la sostenibilitat i el benestar d'aquests municipis i de la seva ciutadania.

Amb aquest reconeixement, el proper mes d'octubre, els projectes seleccionats participaran en una trobada a Tallin, Estònia, on podran compartir les seves experiències de bones pràctiques amb d'altres ciutats europees.  

 

Etiquetes