Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d'Honor en reconeixement a la transformació del seu espai públic a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. La gala Flors d'Honor 2017 s'ha celebrat a Mollet del Vallès on s'ha reconegut la feina que porten a terme els 113 municipis que han format part del moviment en aquesta edició. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides

Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d'Honor en reconeixement a la transformació del seu espai públic a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. La gala Flors d'Honor 2017 s'ha celebrat a Mollet del Vallès on s'ha reconegut la feina que porten a terme els 113 municipis que han format part del moviment en aquesta edició.

Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides .

Juntament amb Mollet del Vallès, d'altres 10 municipis també han estat reconeguts amb 4 Flors d'Honor. Es tracta d'Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Olot, Sant Cugat del Vallès, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca.


El moviment Viles Florides el promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i  reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics.
 

Imatges relacionades

Imatge1
Imatge1

Etiquetes