Divendres s‘inaugura l’exposició 'Avelino Pi. Fotografia de l’esport' El Centre Cultural La Marineta acollirà l’exposició amb una àmplia selecció del treball d’aquest fotògraf esportiu. Es pot visitar fins el 2 de juliol. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Divendres s‘inaugura l’exposició 'Avelino Pi. Fotografia de l’esport'

El Centre Cultural La Marineta acollirà l’exposició amb una àmplia selecció del treball d’aquest fotògraf esportiu. Es pot visitar fins el 2 de juliol.

Divendres s‘inaugura l’exposició 'Avelino Pi. Fotografia de l’esport'.
Fotografies d'Avelino Pi

L'exposició està organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet.

Avelino Pi. Fotografia de l’esport presenta una àmplia selecció del treball d’aquest fotògraf a partir de cinc grans apartats dedicats a l’esport olímpic, el tennis, el futbol, una miscel•lània esportiva (del golf a la boxa i de la vela a la Fòrmula 1) i la gent que envolta l’esport (des dels venedors ambulants fins als dirigents d’organismes internacionals importants). Es completa amb un audiovisual que descobreix la personalitat d’Avelino Pi i mostra diferents aspectes de la seva activitat.

Avelino Pi (Barcelona, 1933) és fotògraf freelance des del final de la dècada del 1960. Ha treballat per a mitjans de comunicació, marques esportives i federacions, i fins i tot ha estat fotògraf del Comitè Olímpic Internacional.

L’exposició Avelino Pi. Fotografia de l’esport, organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la col•laboració de l’Ajuntament Mollet del Vallès, i comissariada per Sergi Martín, es podrà visitar al Centre Cultural la Marineta del 3 de juny al 2 de juliol de 2011.

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 1 de juny, a les 7 de la tarda al Centre Cultural La Marineta.

 

Imatges relacionades

Imatge1
Imatge1
Imatge2
Imatge2
Imatge3
Imatge3

Etiquetes