L'Ajuntament de Mollet en el top 20 d'Espanya en inversió en Serveis Socials L'Ajuntament de Mollet del Vallès és un dels 25 de tota Espanya que arriba al "nivell d'excel·lència" en inversió social segons el rànquing que ha fet públic l'Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales a partir de les dades que ofereix el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Amb aquestes dades, Mollet supera en inversions en Serveis Socials a totes les capitals de província d'Espanya menys Barcelona, Maó, Saragossa i Granada. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament de Mollet en el top 20 d'Espanya en inversió en Serveis Socials

L'Ajuntament de Mollet del Vallès és un dels 25 de tota Espanya que arriba al "nivell d'excel·lència" en inversió social segons el rànquing que ha fet públic l'Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales a partir de les dades que ofereix el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Amb aquestes dades, Mollet supera en inversions en Serveis Socials a totes les capitals de província d'Espanya menys Barcelona, Maó, Saragossa i Granada.

L'Ajuntament de Mollet en el top 20 d'Espanya en inversió en Serveis Socials   .

En concret, amb 117,89 euros per habitant, el que representa l'11,1% del pressupost total, Mollet del Vallès és el 17è municipi d'Espanya i el 3r de Catalunya de més de 20.000 habitants que més inversió destina a Serveis Socials i Promoció Social.

Així ho posa de manifest l'Associación de Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales  que cada any realitza una anàlisis dels pressupostos que els ajuntaments de més de 20.000 habitants dediquen a Serveis Socials i Promoció Social a partir de les dades que publica el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques al portal de l'Oficina Virtual per a la Coordinació Financera amb les entitats locals.

Segons l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, "És obvi que un reconeixement d'aquest tipus, i més si és a nivell de tota Espanya, ens satisfà, però nosaltres no treballem per les medalles, treballem per la gent i per procurar el seu benestar, i especialment, com és el cas, per totes aquelles persones més vulnerables, les que pateixen més dificultats i les que es puguin trobar en situació de risc". Per Monràs "aquesta ens sens dubta una de les principals raons de ser que tenim les administracions locals, i aquest ajuntament sempre ho ha tingut molt present, com demostra la fantàstica feina que durant mols anys està fent l'equip de serveis socials d'aquesta casa".


En la mateixa línia, la regidora de Serveis Socials, Ana María Díaz, ha parlat "d'un dia d'orgull, reconeixement i agraïment als treballadors i treballadores socials d'aquest ajuntament per la seva feina diària, discreta, sense soroll mediàtic i en contacte permanent amb la gent amb l'únic propòsit de fer tot el possible per millorar la seva qualitat de vida". Segons Díaz "malauradament no sempre es pot arribar a tot arreu, però famolts anys, sobretot des que va esclatar la crisi, que la prioritat d'aquest ajuntament ha estat vetllar pels més necessitats, com demostra el fet que any rere any, ampliem la partida pressupostària destinada als serveis socials".      
 

Imatges relacionades

Imatge1
Imatge1

Etiquetes