"La mirada tàctil" fa més accessible el Museu Abelló El vestíbul del Museu Abelló incorpora “La mirada tàctil”, un mòdul expositiu multisensorial que facilita l’accés tàctil als continguts del Museu per a les persones amb discapacitat visual, ceguesa i mobilitat reduïda. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

"La mirada tàctil" fa més accessible el Museu Abelló

El vestíbul del Museu Abelló incorpora “La mirada tàctil”, un mòdul expositiu multisensorial que facilita l’accés tàctil als continguts del Museu per a les persones amb discapacitat visual, ceguesa i mobilitat reduïda.

"La mirada tàctil" fa més accessible el Museu Abelló.
"La mirada tàctil" del Museu Abelló

“La mirada tàctil” és un projecte de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona per fer els museus més accessibles. Amb el Museu Abelló, 17 museus de la província ja compten amb el mòdul de “La mirada tàctil”.

En el cas de Mollet, “La mirada tàctil” presenta els continguts del museu i fa una primera aproximació a la figura i l’obra d’Abelló. El visitant podrà tocar la reproducció d’una quadre per conèixer-ne la textura de les pinzellades o reconèixer les faccions del mestre tot tocant un bust d’Abelló obra de Manolo Hugué. A més, tots els continguts del mòdul es poden llegir en sistema braille i existeixen unes cartilles de presentació del Museu Abelló, també en braille.

Una altra de les característiques que fan més accessible el mòdul multisensorial és que tots els materials estan disposats en una alçada accessible per una persona amb mobilitat reduïda.

El Museu Abelló és, per tant, un museu accessible des d’avui mateix i l’Ajuntament de Mollet continua ampliant el nombre de serveis totalment accessibles, com ha destacat l’alcalde Josep Monràs, durant la presentació de “La mirada tàctil”.
 

Imatges relacionades

Imatge1
Imatge1
Imatge2
Imatge2
Imatge3
Imatge3

Etiquetes