La piscina d'estiu a Ca n'Arimon s'obrirà el 18 de juny La piscina obrirà el cap de setmana del 18 i 19 de juny fins l'11 de setembre. Amb la temporada d'estiu, també arriben altres activitats com el campus o la Biblipiscina. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La piscina d'estiu a Ca n'Arimon s'obrirà el 18 de juny

La piscina obrirà el cap de setmana del 18 i 19 de juny fins l'11 de setembre. Amb la temporada d'estiu, també arriben altres activitats com el campus o la Biblipiscina.

La piscina d'estiu a Ca n'Arimon s'obrirà el 18 de juny.

Enguany, la piscina d’estiu del Complex de Salut i Esport de Ca n’Arimon obrirà el cap de setmana del 18 i 19 de juny, i quedarà oberta fins l’11 de setembre.

L’horari de la piscina serà de dilluns a divendres, d’11 del matí a 7 de la tarda  i els caps de setmana i festius, de 10 del matí a 7 de la tarda.

Campus i cursets d’estiu
Com cada any, Ca n’Arimon engega un campus infantil d’estiu, amb diferents grups per a nens i nenes de 3 a 16 anys. El campus d’estiu funcionarà entre el 27 de juny i el 9 de setembre i la inscripció es pot fer per setmanes.

Un altre activitat d’estiu per a nens i nenes de 3 a 16 anys, són els cursos intensius de natació. Aquests es faran del 27 de juny fins al 29 de juliol.

Bany nocturn a la piscina d’estiu
Els dijous del 30 de juny fins al 28 de juliol, la piscina restarà oberta entre 2/4 d’11 de la nit i les 12 de la matinada, per poder gaudir d’un bany nocturn.

Bibliopiscina
De 27 de juny al 22 de juliol, torna el servei de Bibliopiscina a les piscina de Ca n’Arimon. Aquest servei, organitzat per la Biblioteca Can Mulà, pretén motivar la lectura entre els usuaris de la piscina d’estiu.

Els serveis que ofereix la Bibliopiscina són la consulta gratuïta de premsa (revistes i diaris), novel•les i llibre infantils i juvenils, còmics i jocs de taula. A més, també permet el préstec de llibres.

L’horari de la Bibliopiscina és de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre.
 

Imatges relacionades

piscina-port.JPG
piscina-port.JPG

Etiquetes