Dissabte es constitueix el nou Ajuntament A les 12 del migdia se celebra la sessió constituent del Ple de l’Ajuntament. Durant la sessió es constituirà la nova corporació municipal i s’escollirà l’alcalde/ssa de Mollet per als propers 4 anys. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Dissabte es constitueix el nou Ajuntament

A les 12 del migdia se celebra la sessió constituent del Ple de l’Ajuntament. Durant la sessió es constituirà la nova corporació municipal i s’escollirà l’alcalde/ssa de Mollet per als propers 4 anys.

Dissabte es constitueix el nou Ajuntament.
El Ple de l'Ajuntament

Procediment del Ple
En primer lloc es constituirà la mesa d’edat, formada per les persones de major i menor edat. Tot seguit, els regidors i les regidores prendran possessió del seu càrrec. Després serà el moment d’escollir l’alcalde/ssa. El president/a de la mesa d’edat (la persona de més edat) demanarà a tots els regidors que emetin el seu vot.

Un cop hagi votat tothom, es farà el recompte dels vots i es proclamarà l’alcalde/ssa. Si algun dels candidats obté la majoria absoluta serà proclamat/da alcalde/ssa. En cas contrari, serà alcalde/ssa el regidor/a que encapçala la llista més votada.

Per finalitzar, intervindran l’alcalde/ssa i els portaveus dels diferents grups municipals del PSC, PP, CiU, ICV-EUiA i Ara Mollet-Esquerra.

Vallès Visió emetrà un programa especial
El canal públic de televisióVallès Visió oferirà el mateix dissabte, 11 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, un informatiu especial que recollirà les imatges dels plens de constitució dels 9 ajuntaments que formen part del Consorci Teledigital Mollet, entre els quals el de l'Ajuntament de Mollet. El programa, conduït per Sara Escriu, informarà de quins són els nous governs municipals sorgits de les eleccions del passat 22 de maig.

L'informatiu s'emetrà en redifusió durant el cap de setmana i també el dilluns dia 13 a 2/4 de 9 del vespre, en lloc del Vallès Visió Notícies Vespre.

Imatges relacionades

El Ple de l'Ajuntament
El Ple de l'Ajuntament

Etiquetes