Camí accessible a l'espai rural de Gallecs L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’adequació del camí del horts de Can Salvi, de manera que s’ha convertit en un camí d’accés universal. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Camí accessible a l'espai rural de Gallecs

L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’adequació del camí del horts de Can Salvi, de manera que s’ha convertit en un camí d’accés universal.

Camí accessible a l'espai rural de Gallecs.
Camí dels horts de Can Salvi de Gallecs

El camí accessible comença a l’encreuament entre els carrers de Nicaragua i Francesc Layret i s’endinsa a l’espai rural de Gallecs fins a arribar a la zona dels horts de Can Salvi. L’actuació ha consistit en l’estabilització del camí mitjançant sorra compactada que garanteix una superfície plana, fins i tot després dels dies de pluja. Així es facilita la circulació de les persones amb mobilitat reduïda que es desplacen amb cadira de rodes, però també se’n poden beneficiar les persones grans, els cotxets o els nens i nenes que aprenen a anar amb bicicleta.

Aquestes obres han estat impulsades per l’Ajuntament de Mollet i el Consorci de Gallecs. El projecte per fer un camí accessible fa 2 anys que està aprovat però ha calgut trobar-hi el finançament de l’Obra Social de la Caixa de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i superar alguns contratemps, com les obres per fer arribar l’electricitat fins al nou Hospital de la ciutat. El pressupost per adequar el camí ha estat de 54.897 euros i ha permès actuar al llarg d’un quilòmetre aproximadament. La voluntat del consistori és aconseguir més finançament per allargar el camí fins a l’Església de Santa Maria de Gallecs.

L’espai de Gallecs és una zona oberta a la majoria de la ciutadania, perquè pugui gaudir de la natura. Gràcies a projectes com aquest, però, s’obre encara una mica més.

Imatges relacionades

Imatge1
Imatge1
Imatge2
Imatge2

Etiquetes