Josep Monràs, escollit alcalde de Mollet per als propers quatre anys La ciutat de Mollet té nou Ajuntament encapçalat per Josep Monràs, que ha estat investit alcalde en la sessió extraordinària del Ple celebrada aquest dissabte. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Josep Monràs, escollit alcalde de Mollet per als propers quatre anys

La ciutat de Mollet té nou Ajuntament encapçalat per Josep Monràs, que ha estat investit alcalde en la sessió extraordinària del Ple celebrada aquest dissabte.

Josep Monràs, escollit alcalde de Mollet per als propers quatre anys.
Foto de grup de la nova Corporació

Josep Monràs ha estat nomenat alcalde de Mollet en la sessió del Ple de l’Ajuntament en la qual s’ha constituït la nova Corporació per als propers quatre anys. El nou consistori està format per 12 regidors del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), 4 del Partit Popular (PP), 4 de Convergència i Unió (CiU), 3 d’Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i 2 regidors d’Ara Mollet-Esquerra.

Josep Monràs ha estat escollit alcalde amb els 12 vots del PSC. Convergència i Unió i Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa s'han abstingut de presentar candidatura i han votat en blanc, mentre que els candidats del Partit Popular i Ara Mollet-Esquerra, han rebut 4 i 2 vots respectivament.

Després del Ple, Monràs ha anunciat que el govern municipal per als propers quatre anys estarà format només pel grup del PSC i, per tant, serà un govern en minoria que necessitarà buscar pactes puntuals per poder governar la ciutat. Així, el nou govern estarà format per 12 persones, 6 homes i 6 dones, de les quals 4 són regidors per primera vegada.

El nou govern pretén continuar la feina del darrer mandat per la millora i progrés de Mollet i el benestar dels seus ciutadans i ciutadanes. En el seu discurs d'investidura, Josep Monràs ha dit que és "l'alcalde de tots els molletans i molletanes" i ha anunciat que el nou govern "vol sumar sense demagògia ni populisme, sinó amb rigor i responsabilitat". Monràs també ha dit que el programa que defensarà el nou govern, el del PSC, "està pensat per sumar i enriquir la nostra ciutat, Mollet". Monràs també ha dit que pren el càrrec  "amb il·lusió, emotivitat i responsabilitat".

Josep Monràs ha estat investit alcalde en la sessió d’aquest dissabte 11 de juny. Prèviament, els 25 regidors i regidores han pres possessió del càrrec i han promès treballar per la ciutat. La mesa d’edat, òrgan encarregat de presidir la sessió fins a l’elecció de l’alcalde i de declarar constituït el nou consistori, ha estat presidida per la persona de més edat, el socialista Jesús Soler, i la persona més jove, la nova regidora republicana Marta Vilaret. Josep Monràs, que és alcalde des del 2004, ha estat escollit una vegada més per liderar el novè mandat democràtic de l’Ajuntament molletà.


 

Imatges relacionades

Foto de grup de la nova Corporació
Foto de grup de la nova Corporació
Imatge1
Imatge1
Imatge2
Imatge2
Imatge3
Imatge3
Imatge4
Imatge4

Etiquetes