Festa de cloenda del programa de voluntariat Al teu costat El programa de voluntariat Al teu costat celebra dilluns la cloenda del curs. Una trobada per compartir una bona estona i potenciar la integració de la gent gran. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Festa de cloenda del programa de voluntariat Al teu costat

El programa de voluntariat Al teu costat celebra dilluns la cloenda del curs. Una trobada per compartir una bona estona i potenciar la integració de la gent gran.

Festa de cloenda del programa de voluntariat Al teu costat.

El programa de voluntariat Al teu costat, que impulsa la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, celebra el proper dilluns la cloenda del curs amb una festa al Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner, de 5 a 7 de la tarda.

La festa comptarà amb la presència de tots els voluntaris i usuaris que participen en el programa. L’objectiu de la festa és que sigui una jornada en la qual es trobin tots i es potenciï la seva interrelació social i integració.

Durant la festa hi haurà un karaoke amb cançons de sempre, l’actuació de deferents parelles usuari-voluntari per recitar poemes, explicar contes, etc i diferents jocs. A més, es lliurarà a cada usuari el seu Llibre de Vida, elaborat pels voluntaris.

Actualment el programa Al teu costat a Mollet compta amb 37 voluntaris i 42 persones grans que se’n beneficien. El programa Al teu costat serveix per donar suport a aquelles persones grans que viuen soles i no tenen ningú que se’n pugui fer càrrec, amb l’objectiu d’allargar al màxim que puguin viure d’una manera independent. Així, els voluntaris fan companyia als avis, oferint-los suport afectiu i amistat, alhora que els ajuden a fer algunes tasques (com visites al metge o gestions administratives). Des de l’any 2007, aquest programa està vinculat amb la Fundació Amics de la Gent Gran.

 

Etiquetes