L’Ajuntament de Mollet, en el Top 10 d’administració electrònica L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut un reconeixement com a una de les administracions Top 10 en reconeixement a la implantació i ús dels serveis d’administració electrònica, en el marc del III Congrés de Govern Digital que s’està duent a terme aquests dies al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet, en el Top 10 d’administració electrònica

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut un reconeixement com a una de les administracions Top 10 en reconeixement a la implantació i ús dels serveis d’administració electrònica, en el marc del III Congrés de Govern Digital que s’està duent a terme aquests dies al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

L’Ajuntament de Mollet, en el Top 10 d’administració electrònica.

Mollet ha estat una de les ciutats de més de 50.000 habitants guardonades en aquest Congrés en el que es reconeix als ajuntaments i consells comarcals que van destacar l’any 2017 en la implantació de l’administració digital.

Aquests reconeixements s’atorguen d’acord amb un seguit d’indicadors que proposa el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya que analitza dades dels 948 ajuntaments catalans analitzant els seus llocs webs i comprovant l’ús que fan de l’administració electrònica.

Alguns d’aquests indicadors que han comportat aquest reconeixement per a Mollet són tenir seu electrònica, oferir tràmits en línia com ara tramitar una instància o sol·licitud genèrica, enviar notificacions electròniques, acceptar factures electròniques o tenir un portal de transparència al seu web, entre d’altres.  

Aquest guardó s’ha recollit en el marc del III Congrés de Govern Digital que se celebra a Barcelona  i en el qual diferents treballadors de l’Ajuntament faran diverses ponències explicant l’experiència molletana. L’encarregat de recollir el guardó ha estat el regidor de Tecnologia i Comunicació, Raúl Broto.

 

Imatges relacionades

Top12
Top12

Etiquetes