El projecte Àgora de l’Ajuntament rep el reconeixement del V Congrés Iberoamericà d’Innovació Pública Els premis NovaGob Excel·lència 2018 han reconegut el projecte Àgora, innovant en la transformació cultural en un entorn digital de l’Ajuntament de Mollet del Vallès com a una de les millors pràctiques per avançar en la prestació dels serveis municipals tot adaptant-los a les noves necessitats dels ciutadans i ciutadanes. El reconeixement es farà efectiu en el marc del V Congrés Iberoamericà d’innovació Pública que tindrà lloc el proper mes d’octubre. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El projecte Àgora de l’Ajuntament rep el reconeixement del V Congrés Iberoamericà d’Innovació Pública

Els premis NovaGob Excel·lència 2018 han reconegut el projecte Àgora, innovant en la transformació cultural en un entorn digital de l’Ajuntament de Mollet del Vallès com a una de les millors pràctiques per avançar en la prestació dels serveis municipals tot adaptant-los a les noves necessitats dels ciutadans i ciutadanes. El reconeixement es farà efectiu en el marc del V Congrés Iberoamericà d’innovació Pública que tindrà lloc el proper mes d’octubre.

El projecte Àgora de l’Ajuntament rep el reconeixement del V Congrés Iberoamericà d’Innovació Pública  .

NovaGob és una plataforma en xarxa que pretén innovar l’administració pública  mitjançant l’encontre i l’intercanvi entre els treballadors del sector públic de parla hispana que reuneix un públic objectiu potencial de 15.000.000 de professionals a Llatinoamèrica i Espanya.

Pel que fa el projecte Àgora, s’ha valorat especialment el compromís per avançar en la transformació de les institucions, innovant i adaptant l’organització a les necessitats de la ciutadania, tot fomentant els valors públics.

Es tracta d’un projecte que posa a la ciutadania al centre de tota l’activitat pública municipal i aborda la transformació cultural de l’organització en paral·lel al procés de digitalització per intentar oferir cada dia un millor servei.

El reconeixement al projecte ha estat dins la categoria Premi NovaGob Excelència 2018 a les millors pràctiques en Recursos Humans.

Reconeixements

L’Ajuntament de Mollet va iniciar el projecte Àgora l’any 2016 i des d’aleshores, aquesta iniciativa, ha rebut diferents reconeixements i ha estat convidat per part de diferents administracions d’arreu de l’Estat,com ara Diputacions, Ajuntaments, Universitats o el mateix Institut Nacional d’Administracions Públiques amb l’objectiu de compartir l’experiència.

El que fa singular el projecte respecte al que s’està duent a terme a d’altres administracions és que per assolir aquest objectiu es treballa la millora de les competències digitals dels treballadors i treballadores municipals a través del foment de la creativitat i la potenciació dels valors públics en entorns participatius i utilitzant la metodologia vinculada a processos innovació.