Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a la transformació del seu espai públic a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. La gala Flors d'Honor 2018 s’ha celebrat a Vila-seca on s’ha reconegut la feina que porten a terme els 130 municipis que han format part del moviment en aquesta edició. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides

Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a la transformació del seu espai públic a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. La gala Flors d'Honor 2018 s’ha celebrat a Vila-seca on s’ha reconegut la feina que porten a terme els 130 municipis que han format part del moviment en aquesta edició.

Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides .

El projecte Viles Florides ha tingut en compte de Mollet, un any més, el seu esforç constant per la protecció dels espais verds, la millora i la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes, la conservació del mobiliari urbà o la conscienciació social pel que fa les polítiques de sostenibilitat mediambiental.

També s’ha valorat especialment l’entendre les zones verdes com a espais per fer activitats, per a la comunicació i el lleure, com passa, per exemple, amb el gran espai rural de Gallecs, així com el fet que el 100% de la població del municipi visqui a menys de 300 metres d’una zona verda.

Juntament amb Mollet del Vallès, d’altres 11 municipis també han estat reconeguts amb 4 Flors d’Honor. Es tracta d’Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Llinars del Vallès, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Olot, Sant Cugat del Vallès, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca.

El moviment Viles Florides el promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públicsa  través de la planta amb flor.

Imatges relacionades

WqpTw os
WqpTw os

Etiquetes