L’Ajuntament rep dos premis més per millorar el servei a la ciutadania El consistori molletà ha estat distingit amb el Premi NovaGob a l’Excel·lència 2018 a les millors pràctiques en Recursos Humans, i amb el Premi JOMCAL per l’esforç de l’Ajuntament en millorar els serveis públics. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament rep dos premis més per millorar el servei a la ciutadania

El consistori molletà ha estat distingit amb el Premi NovaGob a l’Excel·lència 2018 a les millors pràctiques en Recursos Humans, i amb el Premi JOMCAL per l’esforç de l’Ajuntament en millorar els serveis públics.

L’Ajuntament rep dos premis més per millorar el servei a la ciutadania.

Una representació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès participa en el V Congrés Iberoamericà d’Innovació Pública, NovaGob 2018, que se celebra del 24 al 26 d’octubre a Toledo, amb 600 professionals. L’objectiu és fer visible l’impacte de la innovació dins del sector públic i posar en valor la comunitat de persones innovadores públiques.

En el marc del congrés s’han entregat  els Premis NovaGob a l’Excel·lència 2018. L’Ajuntament de Mollet ha estat guardonat pel projecte Àgora, amb el premi accèssit a les Millors pràctiques en Recursos Humans en la categoria Talent humà per aconseguir l’excel·lència de les persones.

Els representants del consistori molletà participen dels debats que es fan en el congrés per explicar l’experiència municipal en projectes de millora d’ organització i d’implantació de serveis d’administració digital.

Un altre guardó per a l’Ajuntament de Mollet

Les X Jornadas de Modernización y Calidad en la Administración Local, JOMCAL, que es van celebrar el 4 i 5 d’octubre a Màlaga, també van distingir l’Ajuntament de Mollet per la transformació de l’organització municipal.

El guardó es va atorgar al millor vídeo en l’àmbit de la innovació i reconeix l’esforç i el compromís del consistori molletà en la millora dels serveis públics a través d’una gestió més adaptada a les necessitats ciutadanes i amb major capacitat per afrontar els reptes de la ciutat.

En les jornades hi van participar més de 300 experts en gestió pública entre les quals una representació de l’Ajuntament de Mollet.

 

Imatges relacionades

Premis Novagob 2018
Premis Novagob 2018

Etiquetes