L’Ajuntament de Mollet reconegut per les seves Bones Pràctiques L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut aquest dijous la certificació de Bona Pràctica durant l’acte de reconeixement a aquells municipis innovadors de Catalunya que han obtingut el Certificat de Bona Pràctica que atorga la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet reconegut per les seves Bones Pràctiques

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut aquest dijous la certificació de Bona Pràctica durant l’acte de reconeixement a aquells municipis innovadors de Catalunya que han obtingut el Certificat de Bona Pràctica que atorga la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

L’Ajuntament de Mollet reconegut per les seves Bones Pràctiques .

Els darrers anys, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut diferents reconeixements del Banc de Bones Pràctiques per les seves polítiques en àmbits com la salut i el benestar, el creixement econòmic, la reducció de les desigualtats, joventut o el foment de la participació ciutadana.

Reconeixements de Bones Pràctiques i Bon Govern Local

Viver de Projectes: Neixamb el propòsit de donar cobertura a aquelles iniciatives organitzades o dirigides al col·lectiu jove de la ciutat i de qualsevol àmbit d’interès juvenil, amb els objectius d’afavorir el seu desenvolupament individual i social i nodrir la vida sociocultural de Mollet. 

Per donar cobertura a les propostes que es van escollir, l’Ajuntament va destinar 6.000 euros dels pressupostos oferint assessorament tècnic i cedint espais.

Entorn sense Fum: Mollet del Vallès es va adherir a aquesta campanya de prevenció del tabaquisme l’any 2013 i consta d’un seguit d’actuacions orientades a la prevenció del tabaquisme adreçades principalment a la infància i a l’adolescència.

Els nostres mestres, la memòria de la nostra ciutat: Es tracta d’un  projecte educatiu intergeneracional per recuperar la memòria històrica de la gent gran de Mollet i establir espais de relació entre generacions. Fruit d’aquest projecte neix el bloc que porta el mateix nom.

Polítiques de participació ciutadana: En aquest cas, el projecte de renovació dels consells municipals sectorials de participació, que es van  agrupar i integrar en tres grans consells adreçats a: les persones, als espais urbans i rural  i a les oportunitats laborals i econòmiques, va ser definit pel Banc de Bones Pràctiques com “una experiència que representa una aportació innovadora i de qualitat en la temàtica de Participació Ciutadana”.

Sóc com tu, ets com jo: Aquesta campanya impulsada per la Taula de Salut Mental i Addiccions per lluitar contra l’estigma de les malalties mentals, es basava en dedicar cada mes a un aspecte relacionat amb la salut mental, amb l’objectiu de combatre l’estigma i la discriminació que pateixen les persones amb malalties mentals; promoure actituds, creences i comportaments que afavoreixin una bona salut mental; i involucrar a la societat i als mitjans de comunicació.

El Banc de Bones pràctiques és una iniciativa impulsada per la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals amb la col·laboració de la per la Federació de Municipis de Catalunya i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que reconeix i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

 

Imatges relacionades

cabecera bbp
cabecera bbp

Etiquetes