L’Ajuntament de Mollet: 100% transparent Mollet és un dels 32 ajuntaments del total de 947 que hi ha a Catalunya que ha estat distingit enguany amb el Segell infoparticipa i el 100% d’indicadors assolits, i que reconeix les bones pràctiques i la transparència dels webs de les administracions locals. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la primera tinenta d’alcaldia i regidora de Comunicació i Participació, Mireia Dionisio, han recollit aquesta tarda el reconeixement en un acte celebrat a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui atorga aquest segell. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet: 100% transparent

Mollet és un dels 32 ajuntaments del total de 947 que hi ha a Catalunya que ha estat distingit enguany amb el Segell infoparticipa i el 100% d’indicadors assolits, i que reconeix les bones pràctiques i la transparència dels webs de les administracions locals. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la primera tinenta d’alcaldia i regidora de Comunicació i Participació, Mireia Dionisio, han recollit aquesta tarda el reconeixement en un acte celebrat a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui atorga aquest segell.

L’Ajuntament de Mollet: 100% transparent  .

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és un certificat que concedeix la UAB en reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

A partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) partint de la Llei de Transparència, el Segell Infoparticipa s’atorga a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població, com ha estat de nou el cas de Mollet.

Per l’alcalde Josep Monràs “amb la puntuació màxim de 100, hem fet un pas endavant amb aquest reconeixement que ens fa una institució com la Universitat Autònoma després de revisar tots els ajuntament catalans. A més posa de manifestel compromís que segueix mantenint l’Ajuntament de Mollet per la màxima transparència cap a la ciutadaniaposant tota la informació al seu abast i donant-li tot tipus d’eines per potenciar la seva implicació en la gestió de la ciutat”.

El Mapa Infoparticipa és una eina impulsada pel LPCCP de la UAB l’any 2012 per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. L’any 2013, el LPCCP va plantejar l’atorgament del Segell Infoparticipa i, per això, es va crear el Consell Certificador, encarregat de contrastar les avaluacions de l’equip.

L’acte de lliurament va tenir lloc a la sala d’actes del Rectorat de la UAB amb la intervenció, entre altres, de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, la professora de periodisme i directora del LPCCP Amparo Moreno, i el secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat, Jordi Foz.

 

Imatges relacionades

segell infoparticipa
segell infoparticipa

Etiquetes