Mollet segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a la feina que es fa en l’enjardinament i la millora dels espais verds. El guardó ha estat otorgat a Mollet del Vallès en la gala Flors d'Honor 2019 s’ha celebrat a Lloret de Mar, on s’ha reconegut la feina que porten a terme els 135 municipis que han format part del moviment en aquesta edició. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides

Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a la feina que es fa en l’enjardinament i la millora dels espais verds. El guardó ha estat otorgat a Mollet del Vallès en la gala Flors d'Honor 2019 s’ha celebrat a Lloret de Mar, on s’ha reconegut la feina que porten a terme els 135 municipis que han format part del moviment en aquesta edició.

Mollet segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides .

El projecte Viles Florides ha tingut en compte de Mollet, un any més, el seu esforç constant pel manteniment i la protecció dels espais verds, l’arbrat, la millora i la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes a través del foment del verd urbà, la feina de participació i conscienciació social pel que fa les polítiques de sostenibilitat mediambiental i l’aplicació de solucions naturals que ajudin a mitigar els efectes del canvi climàtic.

El jurat de Viles Florides ha valorat especialment el treball constant de millora en els espais verds de Mollet en el foment de la biodiversitat, en la gestió de recursos com l’aigua de reg i la gestió i reaprofitament dels residus de poda.

Juntament amb Mollet del Vallès, d’altres 12 municipis de Catalunya també han estat reconeguts amb 4 Flors d’Honor en la edició d’aquest any.

El moviment Viles Florides el promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais verds i la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Imatges relacionades

WqpTw os2
WqpTw os2

Etiquetes