L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir l’excel·lència en inversió social Mollet del Vallès és un dels 28 municipis de l’Estat espanyol que més inverteixen en serveis socials, segons l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Sevicios Sociales, a partir de les dades del Ministeri d’Hisenda. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir l’excel·lència en inversió social

Mollet del Vallès és un dels 28 municipis de l’Estat espanyol que més inverteixen en serveis socials, segons l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Sevicios Sociales, a partir de les dades del Ministeri d’Hisenda.

L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir l’excel·lència en inversió social.

Amb 113 euros per habitant, que representa l’11,1% del pressupost total, Mollet del Vallès és el 21è municipi de l’Estat espanyol i el 3r de Catalunya de més de 20.000 habitants que arriba al nivell d’excel·lència en inversió social. La resta de localitats catalanes que han estat premiades son Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Esparraguera i Sant Adrià de Besòs.

Cada any, l’Asociaicón Estatal de Directoras y Gerentes de Servicions Sociales  fa una anàlisi dels pressupostos que els ajuntaments de més de 20.000 habitants dediquen a Serveis Socials i Promoció Social, a partir de les dades que publica el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques al portal de l’Oficina Virtual per a la Coordinació Financera amb les entitats locals.

L’Asociaicón Estatal de Directoras y Gerentes de Servicions Sociales ha entregat els guardons aquest migdia al Centro Cultural Dotacional Integrado Arganzuela de Madrid.

Imatges relacionades

Gent Gran2
Gent Gran2

Etiquetes