El programa multidisciplinar Oci a casa, gaudeix sense risc rep el reconeixement de la Unió Europea El programa Oci a casa, gaudeix sense risc impulsat per l’Ajuntament de Mollet per fer front a la crisi provocada pel COVID19 i per tal d’oferir alternatives d’oci i fer el confinament més amè i actiu, ha rebut el reconeixement de la Unió Europea. En concret, ha estat inclòs com a exemple de bones pràctiques de ciutats que està duent a terme el programa europeu URBACT que promou el desenvolupament sostenible a les ciutats. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El programa multidisciplinar Oci a casa, gaudeix sense risc rep el reconeixement de la Unió Europea

El programa Oci a casa, gaudeix sense risc impulsat per l’Ajuntament de Mollet per fer front a la crisi provocada pel COVID19 i per tal d’oferir alternatives d’oci i fer el confinament més amè i actiu, ha rebut el reconeixement de la Unió Europea. En concret, ha estat inclòs com a exemple de bones pràctiques de ciutats que està duent a terme el programa europeu URBACT que promou el desenvolupament sostenible a les ciutats.

El programa multidisciplinar Oci a casa, gaudeix sense risc rep el reconeixement de la Unió Europea.

Des que l’Ajuntament el va posar en marxa a finals de març, el programa ja ha rebut 4680 visualitzacions amb més de 123 hores acumulades.

Fins ara, els vídeos més visionats han estat els relatius a les activitats físiques

La iniciativa s’adreça a la ciutadania de Mollet per tal que pugui aprendre i entretenir-se  amb diferents activitats, com per exemple esportives i culturals, sense sortir de casa, fer més amè el confinament  i frenar la propagació del coronavirus.

Una iniciativa que ha rebut el reconeixement de la Unió Europea com a bona pràctica davant les conseqüències que està provocant la pandèmia. 

En concret, el programa europeu URBACT, centrat en ciutats i que aposta pel desenvolupament sostenible, ha publicat un article on recull les millors iniciatives que s'estan duent a terme des de les ciutats europees per tal de lluitar contra el Covid 19 i on es destaca el paper de Mollet per posar en marxa aquest programa d’oci a casa.

L'Ajuntament de Mollet ha participat en dos projectes URBACT: el Diet for a Green Planet (2016 - 2018) centrat en la millora dels menjadors de les escoles bressol apostant per una alimentació sana i que protegeix el medi ambient, i en el projecte Agri-Urban (2018 – 2020) relatiu a l’alimentació i la salut i que ha servit per crear un Pla d’Acció Integrada que ja s’està implementant a Mollet.

Per accedir a totes les activitats Oci a casa, gaudeix sense risc cal anar al web municipal:

https://www.molletvalles.cat/continguts/actualitat/oci-a-casa/

Per accedir directament als vídeos al CanalMollet – Oci a casa de YouTube cal anar a aquest enllaç:

https://www.youtube.com/channel/UCQ3yQb2mUXV_vTXjioVaKjg

 

D’altres canals municipals

Al marge del programa Oci a casa, gaudeix sense risc, la resta de canals municipals que l’Ajuntament ha posat al servei de la ciutadania per donar tot tipus d’informació o facilitar el confinament dels molletans i les molletanes, també estan tenint un seguiment destacable, especialment pel que fa Instagram, on fins ara s’han realitzat gairebé 4800 impressions i més de 220 interaccions.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

                        Twitter: @ajmollet

                        Facebook: ajuntamentmollet

                        Instagram: @viumollet

                        Web municipal: www.molletvalles.cat 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

Etiquetes