Un projecte de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya El projecte adreçat a la gent gran de l’Ajuntament de Mollet voluntariat del coneixement ha rebut el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals com a referència a aplicar a d’altres municipis de Catalunya. El Banc de Bones Pràctiques és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Un projecte de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya

El projecte adreçat a la gent gran de l’Ajuntament de Mollet voluntariat del coneixement ha rebut el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals com a referència a aplicar a d’altres municipis de Catalunya. El Banc de Bones Pràctiques és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Un projecte de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya .

En aquest sentit, el Banc ha inclòs la iniciativa voluntariat del coneixement com una bona pràctica pel que fa la transmissió de coneixement entre la gent gran de Mollet i ha valorat aquesta experiència per la seva aportació innovadora i de qualitat que pot servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.

El voluntariat del coneixement és una de les accions de promoció del voluntariat i de participació social de la gent gran de Mollet del Vallès basat en la transmissió de coneixement i experiència amb l’objectiu de promoure un envelliment socialment actiu i innovador. 

Els voluntaris són persones majors de 55 anys amb diferents trajectòries formatives i/o experiències laborals que imparteixen tallers i cursos adreçats a d’altres persones, també majors de 55 anys, sobre temàtiques com ara economia domèstica, iniciació a internet, llengües o costura, entre d’altres.

Actualment formen part del projecte 31 persones voluntàries que imparteixen 42 cursos i tallers.

 

Etiquetes