L’Ajuntament de Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa per la seva transparència El consistori molletà ha tornat a ser distingit amb el Segell Infoparticipa 2019 de la Universitat Autònoma de Barcelona amb una puntuació del 98% per l’alta qualitat i transparència de la seva comunicació pública. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa per la seva transparència

El consistori molletà ha tornat a ser distingit amb el Segell Infoparticipa 2019 de la Universitat Autònoma de Barcelona amb una puntuació del 98% per l’alta qualitat i transparència de la seva comunicació pública.

L’Ajuntament de Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa per la seva transparència.

Mollet ha estat distingit enguany amb el Segell infoparticipa amb una puntuació del 98%, que reconeix les bones pràctiques i la transparència dels webs de les administracions locals.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és un certificat que concedeix la UAB en reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

A partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP), partint de la Llei de Transparència, el Segell Infoparticipa s’atorga a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població, com ha estat de nou el cas de Mollet del Vallès.

El Mapa Infoparticipa és una eina impulsada pel LPCCP de la UAB l’any 2012 per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. L’any 2013, el LPCCP va plantejar l’atorgament del Segell Infoparticipa i, per això, es va crear el Consell Certificador, encarregat de contrastar les avaluacions de l’equip.

Imatges relacionades

5474 segell infoparticipa
5474 segell infoparticipa

Etiquetes