Mollet lidera el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor Viles Florides ha lliurat les Flors d’Honor 2020 que reconeixen als municipis que, com Mollet del Vallès, treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats. Les restriccions imposades per la Covid-19 han marcat l’anunci dels guardons, que s’ha fet de forma virtual. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet lidera el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor

Viles Florides ha lliurat les Flors d’Honor 2020 que reconeixen als municipis que, com Mollet del Vallès, treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats. Les restriccions imposades per la Covid-19 han marcat l’anunci dels guardons, que s’ha fet de forma virtual.

Mollet lidera el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor.

El jurat de Viles Florides ha valorat especialment el treball constant de millora en els espais verds de Mollet en el foment de la biodiversitat, en la gestió de recursos com l’aigua de reg i la gestió i reaprofitament dels residus de poda i per això li ha atorgat 4 flors d’honor, la qual cosa permet que la nostra ciutat segueixi al capdavant dels 137 municipis, que en formen part.

La principal novetat d’enguany ha estat la internacionalització de Viles Florides amb la incorporació de tres parròquies andorranes: Encamp, La Massana i Canillo. Precisament, Encamp ha obtingut avui 4 Flors d d’Honor. El jurat de Viles Florides pot puntuar fins a un màxim de 5 Flors d’Honor, que fins avui no ha obtingut encara cap municipi.

El moviment Viles Florides està impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus municipis, mitjançant la millora dels espais verds i millorant la qualitat de vida de la seva ciutadania.

Etiquetes