El Projecte Xarxa Suport Covid. Solidaritat ciutadana de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals El projecte Xarxa Suport Covid. Solidaritat ciutadana de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals com a pràctica significativa en l’àmbit d’Inclusió Social i com a referència a aplicar a d’altres municipis de Catalunya. El Banc de Bones Pràctiques és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El Projecte Xarxa Suport Covid. Solidaritat ciutadana de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals

El projecte Xarxa Suport Covid. Solidaritat ciutadana de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals com a pràctica significativa en l’àmbit d’Inclusió Social i com a referència a aplicar a d’altres municipis de Catalunya. El Banc de Bones Pràctiques és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

El Projecte Xarxa Suport Covid. Solidaritat ciutadana de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals .

Aquest projecte impulsat per l’Ajuntament de Mollet a l’inici de la pandèmia per donar resposta a les necessitats generades per l’emergència sanitària s’adreça als ciutadans i ciutadanes que, especialment durant l’època de confinament, tenien problemes per cobrir les seves necessitats bàsiques, com per exemple, anar a comprar menjar o medicaments. En especial, la iniciativa va ser pensada per ajudar a la gent gran, sobretot als que viuen sols i no tinguin suport familiar o pateixin problemes de mobilitat.

En tots els casos, l’Ajuntament s’ha anat posant  en contacte amb la persona interessada per poder conèixer les seves necessitats i valorar de quina manera es pot donar resposta a la demanda.

El projecte també va néixer amb l’objectiu de canalitzar els oferiments de la ciutadania per realitzar tasques de voluntariat i donar suport a campanyes engegades per l’Ajuntament i/o entitats socials del municipi.

La regidora coordinadora de l’àrea de Drets Socials, Ana Maria Díaz, ha afirmat “Aquest reconeixement és molt especial. La pandèmia ens ha obligat a reinventar-nos i a cercar noves formes d’arribar a la ciutadania per no deixar ningú enrere i és un orgull que s’hagi inclòs aquesta bona feina feta com al Banc de Bones Pràctiques”.

Per tot plegat, el Banc de Bones Pràctiques, en aquesta edició especial Covid-19, ha valorat especialment aquelles experiències que representen, no només una aportació innovadora i de qualitat al món local, sinó també una resposta àgil i eficient als reptes de la pandèmia.

Recentment, el Banc de Bones Pràctiques també ha reconegut a l’Ajuntament de Mollet en aquest cas pel projecte adreçat a la gent gran Voluntariat del Coneixement.

 

3 salut cat 150x210            10 desigualtat cat 150x174

Etiquetes