Comencen les primeres obres finançades amb els fons Next Generation Aquesta setmana han començat dues de les obres finançades amb els fons Next Generation de la Unió Europea; la millora d’accessibilitat de 97 passos de vianants i el carril bici al polígon Industrial de Can Magarola. Unes primeres actuacions que formen part d’un projecte més ampli de mobilitat que es finançarà amb els més de 2 milions d’euros aprovats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern espanyol. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Comencen les primeres obres finançades amb els fons Next Generation

Aquesta setmana han començat dues de les obres finançades amb els fons Next Generation de la Unió Europea; la millora d’accessibilitat de 97 passos de vianants i el carril bici al polígon Industrial de Can Magarola. Unes primeres actuacions que formen part d’un projecte més ampli de mobilitat que es finançarà amb els més de 2 milions d’euros aprovats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern espanyol.

Cartell de Next Generation.
Cartell de Next Generation
 
   

 

logos NextGeneration noticies web8

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “l’inici d’aquestes obres és una molt bona noticia per Mollet perquè ens permeten fer un pas endavant en les inversions que tenen com a objectiu la millora de l’accessibilitat i mobilitat sostenible a la ciutat i donem un pas d gegant per fer de Mollet una ciutat 100% accessible”. “Volem fer front a les necessitats de la lluita contra el canvi climàtic, i aquests projectes ens permeten avançar en aquesta direcció”, ha afegit  l’alcaldessa.

La millora d’accessibilitat de 97 passos vianants

Aquestes actuacions s’inclouen dins del projecte de mesures per a la millora de l’accessibilitat al municipi que té com a objectiu fer de Mollet una ciutat 100% accessible.

S’actuarà a 97 passos de vianants repartits per tota la ciutat, i per tal de minimitzar les molèsties als veïns i veïnes, les adaptacions s’han dividit per zones. Les obres han començat al barri de Santa Rosa, on s’actuarà durant aproximadament un mes, aquestes actuacions comportaran afectacions puntuals a la mobilitat.

El cost total del projecte és de 477.740,88 € iva inclòs.

Foto 30 11 22 10 26 11

 

Carril bici al polígon Industrial de Can Magarola

També han començat les obres d’ampliació i de connexió de tres quilòmetres de carril bici al Polígon Industrial de Can Magarola. Aquesta mesura s’inclou dins de l’execució de les mesures del Pla Director de la Bicicleta que té com a objectiu l’ampliació dels carrils bici existents a Mollet per tal que sigui una infraestructura ciclista segura i integrada a la ciutat.

El cost total del projecte és de 48.773,94 € iva inclòs. 

Foto 30 11 22 11 16 32