7.146 alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària tornen a les classes el proper 6 de setembre. Aquest és un curs es manté l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària començarà classes el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. Així mateix, al llarg d’aquest curs i durant aquest estiu, s’han dut a terme un seguit d’actuacions de reparació i millora als centres públics de la ciutat. En total, aquestes actuacions han tingut un pressupost de més de 540.000 €. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

7.146 alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre

Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària tornen a les classes el proper 6 de setembre. Aquest és un curs es manté l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària començarà classes el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. Així mateix, al llarg d’aquest curs i durant aquest estiu, s’han dut a terme un seguit d’actuacions de reparació i millora als centres públics de la ciutat. En total, aquestes actuacions han tingut un pressupost de més de 540.000 €.

7.146  alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre.
Alumnes a l'aula

L’alumnat que iniciarà el curs està format per 4.385 alumnes d’educació infantil i primària i 2.502 d’educació secundària. En total, 6.887 nens i nenes. Pel que fa a I3, s’han matriculat 356 alumnes. 

Les escoles bressol comencen el curs el dia 6 de setembre. S’han matriculat 259 alumnes i totes les places ofertades estan cobertes. Enguany la novetat ha estat l’obertura d’una aula d’I1 a l’Escola Bressol Municipal la Xarranca, incrementant 13 places a l’oferta inicial. 

Escola Municipal de Música  i Dansa

L’Escola Municipal de Música i Dansa començarà l’activitat el proper dimarts 12 de setembre. Inicien les classes 289 alumnes de música i 75 alumnes de dansa.

Actuacions de reparació i millora dels centres educatius

Com és habitual, l’Ajuntament de Mollet ha dut a terme un seguit d’actuacions de reparació, adequació i millora de les escoles de la ciutat que s’han fet al llarg d’aquest curs i durant l’estiu per tal d’aprofitar les vacances escolars. Aquestes obres i millores han tingut un pressupost de més de 540.000 €. 

·         Subministrament i instal·lació central d'alarmes a l'escola Abelló

·         Treballs de substitució de 10 vidres del gimnàs de l'escola Can Besora

·         Treballs d'arranjament a la coberta del gimnàs de l'escola Can Besora

·         Sumplement barana i porta rampa pati infantil escola Abelló

·         Subministrament i instal·lació d'un joc de porteries futbol sala a l'escola Abelló

·         Treballs de pintura de les escoles Sant Jordi, Salvat Papasseit i Can Besora

·         Retirada de la separació de patis de l'escola bressol La Filadora

·         Barana rampa sortida porxo escola Salvat Papasseit

·         Joc infantil nou al pati de primaria de l'escola Sant Jordi

·         Paviments escoles Sant Vicenç, bressols Filadora i Xarranca i rampa escola Del  Bosc

·         Subministrament i instal·lació 34 mosquiteres planta pis i segona de l'Escola de Musica

·         Col·locació de  xarxes pels coloms a l'escola Sant Jordi

·         Col·locació de  xarxes pels coloms i enderroc de la jardinera perimetral de la part posterior a l'escola Montseny

 

Per la regidora d’Educació, Noa Monràs González “totes aquestes actuacions que ja hem concretat i aquells projectes que tenim en marxa per realitzar al llarg d’aquest curs no tenen altre objectiu que millorar la funcionalitat i el dia a dia dels nostres centres públics i, per tant, posar totes les eines que tenim al nostre abast per seguir millorant la qualitat educativa a la nostra ciutat i garantir que aquest proper curs comenci amb total normalitat”. 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes