Arriba una nova edició del "Per molts anys !" Del 15 al 22 de maig se celebrarà una nova edició del Per molts anys! L’Ajuntament de Mollet, en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat, organitzen durant 8 dies, exposicions, espectacles, tallers, música, teatre, playback, cinema, esport, ball i ràdio. En aquesta edició del Per molts anys! han participat prop de 400 persones de més de 55 anys. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Arriba una nova edició del "Per molts anys !"

Del 15 al 22 de maig se celebrarà una nova edició del Per molts anys! L’Ajuntament de Mollet, en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat, organitzen durant 8 dies, exposicions, espectacles, tallers, música, teatre, playback, cinema, esport, ball i ràdio. En aquesta edició del Per molts anys! han participat prop de 400 persones de més de 55 anys.

Arriba una nova edició del "Per molts anys !".

L’edició d’enguany del Per molts anys! arrencarà el dilluns 15 de maig a les 17.30h al Mercat Vell amb l’estrena del vídeo El trepidant cas dels riures robats i la presentació de l’exposició Fem l’humor a Mollet, que acollirà La Marineta fins al 31 de maig.

Dimarts 16, dijous 18 i dilluns 22 són els dies reservats per als espectacles dels diferents grups de playback de la ciutat que es faran al Teatre Can Gomà- Josep Maria Pou i al Mercat Vell.

Dimecres 17 de maig, al matí al matí s’ofereixen dues classes obertes, del taller Ballem!? a la Plaça Cinco Pinos, i d’Accés a Internet a l’Ateneu Gran. A la tarda, al Mercat Vell, es fa el tradicional acte de reconeixement a les persones que durant el 2023 fan 100 anys, i a continuació el grup de teatre d’Amics de l’Art de Mollet representarà les obres Piso compartido i L’herència.

Un altre dels actes destacats arriba el dijous 18 de maig amb la caminada teatralitzada interactiva per Gallecs. En aquest cas cal inscriure’s a esports@molletvalles.cat o trucant al 93 571 95 00 (ext. 9595) abans del 13 de maig.

L’esperat ball de germanor serà el divendres 19 de maig al Mercat Vell a càrrec del Duet Ària i el diumenge 21, cinefòrum al centre de serveis El Lledoner, amb la pel·lícula Midnight in Paris de Woody Allen.

Programa

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes