Ca n’Arimon celebra el seu 23 aniversari amb una setmana plena d’activitats El Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon, de Mollet del Vallès, celebra 23 anys de vida convertint-se en el punt de referència a la ciutat pel que fa a la pràctica de l’esport en general. Per celebrar-ho, s’han organitzat un seguit d’activitats i classes especials durant tota aquesta setmana. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Ca n’Arimon celebra el seu 23 aniversari amb una setmana plena d’activitats

El Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon, de Mollet del Vallès, celebra 23 anys de vida convertint-se en el punt de referència a la ciutat pel que fa a la pràctica de l’esport en general. Per celebrar-ho, s’han organitzat un seguit d’activitats i classes especials durant tota aquesta setmana.

Cartell aniversari Ca n'Arimon.

Així, durant aquests dies, i fins el diumenge 22 d’octubre, hi haurà activitats destinades a tota la família, com ara el AquaFamily, Move family o yoga per nens, entre d’altres. També s’han programat d’altres activitats destinades al públic en general, com ara la Masterclass d’Aquafitness, Masterclass de Body Pump o de Body Balance, entre d’altres.   

Aprofitant aquest 23è aniversari, Ca n’Arimon ha organitzat per aquest dijous 19 d’octubre una activitat emmarcada en la lluita contra el càncer de mama. 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Fitxers relacionats