Comença la campanya especial de recollida de fulles L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat la campanya especial de recollida de fulles coincidint amb l’època de l’any on l’afectació per la caiguda de fulles és més elevada. Les actuacions se centren en tots els barris de la ciutat, parcs i places amb molt arbrat i punts o carrers on hi poden haver problemes d’embussaments d’embornals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Comença la campanya especial de recollida de fulles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat la campanya especial de recollida de fulles coincidint amb l’època de l’any on l’afectació per la caiguda de fulles és més elevada. Les actuacions se centren en tots els barris de la ciutat, parcs i places amb molt arbrat i punts o carrers on hi poden haver problemes d’embussaments d’embornals.

Compostadors de fulles.

Amb l’objectiu de seguir apostant per un espai públic de qualitat i vetllant pel verd urbà s’han incorporat un centenar de compostadors de fulles per la ciutat coincidint amb l’inici de la campanya de la poda d’hivern de l’arbrat.

 

L’adquisició dels compostadors forma part d’un pla global per seguir millorant en la gestió de residus i s’ha efectuat a través d’una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya. Es col·locaran en espais periurbans com els horts de Gallecs o d’El Calderí. El compost resultant s’utilitzarà com a esmena orgànica de qualitat en els parcs i jardins de Mollet del Vallès.

 

Un servei adaptat al volum de caiguda a cada zona

 

El servei de  recollida de fulles es realitzarà els dilluns i els dijous, al llarg de 60 jornades, i s’anirà incrementant a mesura que la caiguda de la fulla sigui més quantiosa. Cada setmana els serveis tècnics municipals avaluaran quina és la zona de la ciutat on és més necessari aquest servei especial de recollida de fulles intentant que es faci de forma rotativa per tots els barris. El servei el durà a terme un equip especial integrat per 4 persones.

  

L’objectiu de la campanya, que s’allargarà fins a la primavera, és evitar relliscades si les fulles estan mullades i que els embornals no s'embussin en cas de pluges. Un any més, també es posa especial incidència a recollir les fulles el més netes possible per poder gestionar-les com a residus orgànics. 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes