El bus urbà de Mollet amplia el servei els diumenges i festius A partir del 23 d’abril, dia de Sant Jordi, el bus urbà de Mollet també circularà els diumenges i els festius. D’aquesta manera la ciutat comptarà amb servei de bus urbà els 365 dies l’any. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El bus urbà de Mollet amplia el servei els diumenges i festius

A partir del 23 d’abril, dia de Sant Jordi, el bus urbà de Mollet també circularà els diumenges i els festius. D’aquesta manera la ciutat comptarà amb servei de bus urbà els 365 dies l’any.

El bus urbà de Mollet amplia el servei els diumenges i festius.

L’ampliació del servei els diumenges i festius té com a objectiu que el bus urbà de Mollet s’adapti millor a les necessitats dels usuaris i usuàries d’aquest mitjà de transport públic. Començarà a circular el diumenge dia 23 d’abril amb una freqüència de pas d’uns 35 minuts aproximadament.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “aquest nou servei de bus els diumenges i festius facilitarà la mobilitat sostenible dins la ciutat a molts molletans i molletanes. Aquesta mesura ratifica, no només el nostre compromís amb les nostres polítiques mediambientals, sinó el compromís del govern de la ciutat en ampliar els servies públics, donant la màxima cobertura a les necessitats de la ciutadania”.

 

 

 

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes