El curs s'inicia amb normalitat a tots els centres educatius de Mollet Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària han tornat avui a les aules amb total normalitat. També ho ha fet l’alumnat de les escoles bressol municipals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El curs s'inicia amb normalitat a tots els centres educatius de Mollet

Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària han tornat avui a les aules amb total normalitat. També ho ha fet l’alumnat de les escoles bressol municipals.

El curs s'inicia amb normalitat a tots els centres educatius de Mollet.
Nens a l'aula

L’alumnat que iniciarà el curs està format per 4.385 alumnes d’educació infantil i primària i 2.502 d’educació secundària. En total, 6.887 nens i nenes. Pel que fa a I3, s’han matriculat 356 alumnes. 

Aquest curs s’ha mantingut l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària ha començat el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. 

Escoles Bressol Municipals

Aquest dimecres també han començat el curs els nens i nenes de les escoles bressol municipals S’han matriculat 259 alumnes i totes les places ofertades estan cobertes. Enguany la novetat ha estat l’obertura d’una aula d’I1 a l’Escola Bressol Municipal la Xarranca, incrementant 13 places a l’oferta inicial. 

La regidora d’Educació, Noa Monràs González, ha destacat que “ha estat un dia de nervis, il·lusió, de retrobament de molts alumnes amb les seves amistats i de primeres vegades”. La regidora ha afegit que “tots els centres han iniciat amb normalitat les classes i vull agrair la feina feta als equips docents, a l’IME i a les brigades d’obres i jardins per aconseguir que les escoles estiguin avui en les millors condicions. Desitjo a tots els alumnes que comencen aquest curs que el gaudeixin i aprenguin al màxim”.

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes