El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda L’Ajuntament de Mollet ampliarà, un any més, l’horari del bus urbà en franja nocturna durant els dies de Festa Major. Serà gratuït i funcionarà del dissabte 19 al dimarts 22 d’agost, amb un vehicle de la línia L-1 que farà el recorregut habitual (incloent-hi tots els trajectes del barri de Lourdes). https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda

L’Ajuntament de Mollet ampliarà, un any més, l’horari del bus urbà en franja nocturna durant els dies de Festa Major. Serà gratuït i funcionarà del dissabte 19 al dimarts 22 d’agost, amb un vehicle de la línia L-1 que farà el recorregut habitual (incloent-hi tots els trajectes del barri de Lourdes).

El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda.

Així, els bus urbà ampliarà el seu horari; dissabte 19, diumenge 20 i dilluns 21 fins a les 3 h i dimarts 22 fins a la 01.30 h de la matinada. 

  • Dissabte 19, de 20:58 fins a les 3 h
  • Diumenge 20, de 20:58 fins a les 3 h
  • Dilluns 21, de 21:56 fins a les 3 h
  • Dimarts 22, de 21:56 fins a la 1.30 h

Servei de bus amb parada a demanda

Així mateix, durant el recorregut nocturn, el bus es podrà aturar en paradesintermèdies. Cal demanar la parada al conductor o conductora abans d’on es desitja que s’aturi el bus. Cal baixar per la part davantera i per fer l’aturada cal que el lloc no generi perill.

Etiquetes