Es recullen prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet Des del passat mes de maig, s’han recollit prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet. El projecte va néixer a l’escola d’educació especial Can Vila i s’emmarca dins del projecte d’escola verda del centre. Amb els diners obtinguts s’ha pogut adquirir material sensorial i de psicomotricitat per al CDIAP i per l'Escola d'Educació Especial Can Vila. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Es recullen prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet

Des del passat mes de maig, s’han recollit prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet. El projecte va néixer a l’escola d’educació especial Can Vila i s’emmarca dins del projecte d’escola verda del centre. Amb els diners obtinguts s’ha pogut adquirir material sensorial i de psicomotricitat per al CDIAP i per l'Escola d'Educació Especial Can Vila.

Contenidor en forma de tap ple.

La recollida de taps va a càrrec d’una brigada del Taller Alborada, que ho inclou com a una de les seves tasques. Des del mes de maig, s’han aconseguit 450 euros dels taps recollits. Amb aquests diners s’ha comprat material pedagògic i joguines per a l’Escola d’Educació Especial Can Vila i el CDIAP (Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç). 

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha volgut “ expressar una profunda gratitud a l'equip del IMSD per la gran feina logística que suposa el projecte i la solidaritat dels veïns i veïnes de Mollet”.  

Els quatre contenidors amb forma de cor perquè es reciclin taps de plàstic es troben al Parc Can Borrell, Pl. Andalusia, Rambla Fiveller i al barri de Lourdes. 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes