Jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de Mollet Dins del marc de la campanya de preinscripció escolar pel curs 2024-2025, fins el diumenge 3 de març s’organitzaran les jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de la ciutat. Les jornades poden ser presencials i/o virtuals, dependent de cada centre. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de Mollet

Dins del marc de la campanya de preinscripció escolar pel curs 2024-2025, fins el diumenge 3 de març s’organitzaran les jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de la ciutat. Les jornades poden ser presencials i/o virtuals, dependent de cada centre.

Imatge de llibres i bola del món.

Amb les jornades de portes obertes, les famílies amb fills i filles que hagin d’iniciar I3 i 1r d’ESO podran conèixer les característiques i la metodologia de treball dels centres públics d’Educació Infantil i Primària, dels Instituts de Secundària i dels centres concertats de la ciutat.

El procés d’elecció del centre escolar comptarà amb sessions informatives virtuals i/o visites guiades adreçades a les famílies.

Les famílies molletanes que tenen fills/es per començar I3 i 1r d’ESO  han rebut a les seves llars la tramesa informativa amb el tríptic de les jornades de portes obertes.

Pel que fa les característiques dels centres educatius, i per a disposar de més informació, les famílies també es poden adreçar a l’apartat 'aquest web municipal: 

Preinscripció d'ensenyaments obligatoris i Jornades de Portes obertes. Curs 2024 - 2025 - Ajuntament de Mollet (molletvalles.cat)

Preinscripció d'ensenyaments obligatoris

El període de presentació de sol·licituds és del 6 al 20 de març de 2024 (per educació infantil de segon cicle i educació primària) i del 8 al 20 de març de 2024 (per educació secundària obligatòria)

Suport OME

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització s’ofereix durant tot el procés de preinscripció i matriculació, informació i atenció personalitzada a les famílies que ho necessitin. Aquelles famílies que requereixin atenció personalitzada per al tràmit de preinscripció poden concertar cita prèvia trucant  a  l’IME (93 563 51 25) a partir del 26 de febrer.

Per a altres dubtes i/o consultes que no requereixin atenció presencial es pot  trucar a l’IME (93 563 51 25) o adreçar un correu a ime@molletvalles.cat

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes