L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 de l’Ajuntament de Mollet El dijous 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 12 de febrer al 7 de juny de 2024. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 de l’Ajuntament de Mollet

El dijous 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 12 de febrer al 7 de juny de 2024. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet.

Taller de gent gran.

Activitats, Cursos i Tallers 2023-2024 (segon quadrimestre)

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, obre les inscripcions del segon quadrimestre de la programació de les Activitats, Cursos i Tallers dels centres cívics, culturals i de dona de Mollet del Vallès.

La programació és molt extensa i completa, inclou diferents tipus de disciplines, interessos i habilitats i hi ha activitats específiques per a públics diversos. Aquest segon quadrimestre s’iniciarà el 12 de febrer i finalitzarà el 7 de juny.  

Tota la informació i les novetats es poden consultar a l’apartat del web municipal:

CURSOS_TALLERS_2023/24 (genial.ly)

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/.

En el cas que les persones interessades tinguin dificultats per inscriure’s, es poden assessorar trucant per telèfon als centres cívics, culturals o de dona on vulguin fer els cursos.

Centres

Centre Cívic l’Era, Centre Cívic de Can Borrell, Centre Cívic de Can Pantiquet, Centre Cultural La Marineta, CIRD Joana Barcala i Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura.

Biblioteca

Les inscripcions es faran a la mateixa Biblioteca la setmana anterior a l’activitat.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes