L’Ajuntament de Mollet del Vallès revalida la certificació Biosphere i el reconeixement com a Punt d’Informació Turística La regidora de Turisme i Promoció de la Ciutat, , Encarna Ortiz Jurado, ha recollit la certificació compromís Biosphere que reconeix Mollet del Vallès com a destinació turística sostenible, dins la marca Costa Barcelona. En el mateix acte, l’Ajuntament de Mollet també ha rebut el reconeixement com a Punt d’Informació Turística (PIT). És el segon any consecutiu que Mollet reps els dos distintius. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet del Vallès revalida la certificació Biosphere i el reconeixement com a Punt d’Informació Turística

La regidora de Turisme i Promoció de la Ciutat, , Encarna Ortiz Jurado, ha recollit la certificació compromís Biosphere que reconeix Mollet del Vallès com a destinació turística sostenible, dins la marca Costa Barcelona. En el mateix acte, l’Ajuntament de Mollet també ha rebut el reconeixement com a Punt d’Informació Turística (PIT). És el segon any consecutiu que Mollet reps els dos distintius.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès revalida la certificació Biosphere i el reconeixement com a Punt d’Informació Turística.

La certificació Biosphere garanteix l’existència d’un compromís i una aposta per la millora contínua amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides.

Les empreses i destinacions reconegudes amb Biosphere, com ara l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Museu Abelló, promocionen un turisme que dona suport a la protecció dels ecosistemes, la pau i l’intercanvi cultural, la reducció de les desigualtats i la lluita contra el canvi climàtic; en definitiva, que fomenta la sostenibilitat, des d’una perspectiva global i integradora.

La regidora de Turisme i Promoció de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Encarna Ortiz Jurado, destaca que “el nostre treball i compromís amb el medi ambient torna a ser reconegut. Continuarem així apostant per oferir experiències turístiques als i les nostres visitants que cuidin molt tots els aspectes sostenibles”.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes