L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès aprofita les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics de la ciutat. Aquestes millores tenen l’objectiu de millorar la funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2023-2024 comenci amb la major normalitat possible. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès aprofita les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics de la ciutat. Aquestes millores tenen l’objectiu de millorar la funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2023-2024 comenci amb la major normalitat possible.

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles.
Paviment arranjat en una aula de l'Escola Sant Vicenç

Enguany es faran una desena d’actuacions a diferents centres de la ciutat com ara, a les escoles d’educació infantil i primària, a l’escola de Música, a l’escola d’Educació Especial Can Vila i a les escoles bressol municipals. Les obres i millores tenen un pressupost de més de 170.000 euros i estaran enllestides per la represa de les classes al setembre.

 

Algunes de les actuacions més destacades són:

 

  • Instal·lació i posada a punt de jocs infantils
  • Instal·lació de mosquiteres
  • Col·locació de xarxes per coloms
  • Canviar paviments a diferents escoles.
  • Arranjament de parets

 

Per la regidora d’Educació, Noa Monràs González, “l’Ajuntament de Mollet continua apostant per l’Educació pública de qualitat i és per això que, com cada estiu, ha realitzat obres de millora a les escoles de la ciutat”.

 

Més enllà d’aquestes obres, l’Ajuntament té en marxa tres grans projectes com son, la instal·lació de la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora, la instal·lació d’una caldera a l’escola Col·legis Nous i la xarxa de sanejament de l’escola de Música.

Objectius de Desenvolupament sostenible