L’Ajuntament de Mollet estén la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat estendre la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet a partir del curs 2023– 2024, el que permetrà pagar en funció dels ingressos de cada família.  Aquesta mesura suposa un pas més en l’aposta per l’aplicació de criteris de renda en els preus públics per tal d’avançar en els criteris de justícia social. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet estén la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat estendre la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet a partir del curs 2023– 2024, el que permetrà pagar en funció dels ingressos de cada família.  Aquesta mesura suposa un pas més en l’aposta per l’aplicació de criteris de renda en els preus públics per tal d’avançar en els criteris de justícia social.

L’Ajuntament de Mollet estén la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Amb aquest propòsit, i amb l’objectiu de fer una tarifació més equitativa en funció dels ingressos familiars, hi haurà diferents preus en funció, tant de la renda, com dels membres que composen la unitat familiar i, en cap cas, el preu màxim a pagar superarà el preu que s’està pagant actualment.

A l’hora de valorar la capacitat econòmica de les famílies, es prendrà com a referència els trams de renda de l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), que és el que es fa servir per fer el càlcul de les prestacions socials.

El regidor d’Educació ha defensat aquesta proposta assegurant “que a Mollet tenim una Escola Municipal de Música i Dansa de la que ens sentim molt orgullosos i no volem que cap alumne deixi d’anar a l’Escola de Música per motius econòmics”. El regidor ha afegit que “l’objectiu principal és tenir una població transversal a les nostres escoles i això passa per una tarificació social que permeti que gran part de la ciutadania de Mollet hi tingui accés”. 

Aquesta iniciativa complementa el concepte de tarifació social que l’Ajuntament de Mollet del Vallès ja aplica des de fa temps en altres preus públics, com per exemple a les escoles bressol, o amb bonificacions que es destinen a aquelles persones i famílies que més ho necessiten racionalitzant i fen un bon us dels recursos públics.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes