L’Ajuntament de Mollet estrena nova web La nova web és més accessible, més innovadora, més funcional i optimitzada per a dispositius mòbils. També s’han posat en marxa aquest dijous els nous portals de la seu electrònica, portal de tràmits i portal de transparència. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet estrena nova web

La nova web és més accessible, més innovadora, més funcional i optimitzada per a dispositius mòbils. També s’han posat en marxa aquest dijous els nous portals de la seu electrònica, portal de tràmits i portal de transparència.

Imatge de la nova web.
Imatge de la nova web

Nova web municipal

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa aquest dijous la nova web municipal amb l’objectiu de fer més fàcil, accessible i àgil la navegació i el seu contingut a la ciutadania. La web municipal, que té un disseny més modern que l’anterior, s’anirà desenvolupant i oferirà noves possibilitats durant les properes setmanes. Es pot accedir des de la mateixa adreça que es feia fins ara www.molletvalles.cat.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “l’Ajuntament del Mollet del Vallès fa un pas endavant amb la nova web municipal ja que és una eina més moderna, àgil, visual i útil que té com a finalitat facilitar l’accés a la informació municipal

Raúl Broto Cervera, regidor de Ciutat Smart, ha explicat que “la nova web ja està en funcionament per, però demano disculpes en avançada si en algun punt dona algun error, el traspàs d’informació és complex i s’aniran resolent les incidències que puguin sortir el més ràpidament possible”.

Nova web de la seu electrònica, portal de tràmits i portal de transparència

Paral·lelament a la posada en marxa de la nova web, aquest dijous també s’han estrenat els nous portals de la seu electrònica, transparència i dades obertes de l’Ajuntament. Uns espais renovats, més moderns i més visuals amb l’objectiu de continuar treballant per la transparència de la informació i de les dades de la gestió de l'Ajuntament. 

Els nous portals municipals s’han finançat amb una partida dels fons de la Unió Europea Next Generation destinada a la transformació digital i modernització de les Administracions de les entitats locals, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern Espanyol. 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes