L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reprès les sessions del projecte Entre famílies adreçat a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys d’edat on es parlarà de qüestions relacionades amb l’educació dels seus fills i filles. Es faran vuit sessions repartides entre les escoles Joan Abelló i Col·legis Nous. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reprès les sessions del projecte Entre famílies adreçat a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys d’edat on es parlarà de qüestions relacionades amb l’educació dels seus fills i filles. Es faran vuit sessions repartides entre les escoles Joan Abelló i Col·legis Nous.

L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys.

Les xerrades aniran a càrrec de diversos agents i serveis municipals i seran sobre temàtiques ben diferents; serveis de l’ASSIR i apoderament femení, pautes per educar en la igualtat de gènere, alimentació saludable o Internet i xarxes socials, entre d’altres. Aquestes xerrades estan programades fins el mes de maig, en horari de matí i estan obertes a tothom. 

L’objectiu del projecte és crear un espai de reflexió conjunt entre les famílies i el centre per debatre sobre els diferents àmbits que afecten a la criança dels infants.

Pel regidor d'Educació, Raúl Broto Cervera, "la formació a les famílies és un àmbit que treballem des de l’Ajuntament des de fa anys, per a poder donar eines i informació útil per als pares i mares". El regidor ha afegit que "la valoració de la primera edició del programa Entre Famílies va ser molt positiva per totes les parts, i això ens ha portat a ampliar el programa a més centres. La implicació de diversos serveis del propi Ajuntament, ens ajuda a donar-los a conèixer i reconèixer la imprescindible tasca que realitzen”.

El curs passat es va dur a terme a l’escola Joan Salvat Papasseit i actualment s’està desenvolupant a Col·legis Nous i Joan Abelló. 

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Imatges relacionades

WhatsApp Image 2023-03-09 at 09.44.07.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-09 at 09.44.07.jpeg

Fitxers relacionats

Etiquetes