L’Ajuntament Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet, instal·larà un any més, una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per seguir la final de la UEFA Women’s Champions League 2023, que disputaran el FC Barcelona i el Wolfsburgo el proper dissabte a les 16 h. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet, instal·larà un any més, una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per seguir la final de la UEFA Women’s Champions League 2023, que disputaran el FC Barcelona i el Wolfsburgo el proper dissabte a les 16 h.

L’Ajuntament Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina.

L’entrada a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per gaudir de la final d’aquesta competició és oberta a tothom. A l’espai s’hi habilitaran 400 cadires que es podran anar ocupant per ordre d’arribada. L’obertura de portes serà una hora abans del partit.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha animat a tothom a acostar-se al Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca ja que “tenim una gran oportunitat d’animar tots junts al FC Barcelona i a l’Alèxia Putellas, esperant que aixequi la copa de la Champions”.

El president de la Penya Barcelonista, Santi Sánchez, ha mostrat la seva satisfacció per “ poder tornar a viure en directe en una gran pantalla una final de la Champions femenina amb la molletana Alexia Putellas”.

Etiquetes