L’Ajuntament organitza un taller de suport emocional als cuidadors de persones dependents L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través dels Serveis Socials, ha organitzat un  taller adreçat als cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència. Aquestes trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i tenen com a objectiu crear un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament organitza un taller de suport emocional als cuidadors de persones dependents

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través dels Serveis Socials, ha organitzat un  taller adreçat als cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència. Aquestes trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i tenen com a objectiu crear un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

L’Ajuntament organitza un taller de suport emocional als cuidadors de persones dependents.

L’objectiu del taller és minvar l’esgotament físic i emocional que ocasiona tenir cura d’una persona dependent, oferint als cuidadors aquell suport que garanteixi el seu benestar i alhora proporcionar a la persona amb dependència una atenció òptima.

Les trobades, que comptaran amb el suport d’una psicòloga, també serveixen per conèixer altres persones cuidadores amb qui puguin compartir experiències i generin entre elles vincles de relació, evitar la soledat i disminuir l’estrès, així com oferir un seguit de pautes i estratègies per gestionar positivament les necessitats i els conflictes.

Tallers i Inscripcions

La primera sessió es va fer el passat dijous amb una desena d’assistents. Les properes trobades es faran els dies 26 de gener, 2, 9, 16, 23 de febrer i  2, 9, 16, 23 de març de 15.30 a 17 hores al Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner.

Els tallers són gratuïts i la inscripció es pot fer directament a través de la treballadora social de referència o trucant a l’Ajuntament de Mollet al telèfon, 93.563.51.17

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes