L’Ajuntament posa en marxa el nou Portal Estadístic L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa dins la pàgina web municipal el nou Portal de Dades. Es tracta d’una base de dades especialitzada en estadístiques públiques locals en tres idiomes (català, castellà i anglès) amb la que l’Ajuntament ofereix en obert i posa a l’abast de la ciutadania tota la informació socioeconòmica oficial i actualitzada que també permet la comparativa amb la resta de municipis de la província. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament posa en marxa el nou Portal Estadístic

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa dins la pàgina web municipal el nou Portal de Dades. Es tracta d’una base de dades especialitzada en estadístiques públiques locals en tres idiomes (català, castellà i anglès) amb la que l’Ajuntament ofereix en obert i posa a l’abast de la ciutadania tota la informació socioeconòmica oficial i actualitzada que també permet la comparativa amb la resta de municipis de la província.

L’Ajuntament posa en marxa el nou Portal Estadístic.
Gràfic estadística

Des del Portal Estadístic, de forma gràfica i interactiva, es pot accedir als principals indicadors socioeconòmics del municipi com ara l’origen dels ingressos pressupostaris, el destí de les despeses pressupostàries, les empreses locals per sectors, els nivells de contractacions i atur per sexe i edats, l’evolució de la població, índexs demogràfics o els resultats electorals municipals, entre d’altres.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén donar visibilitat digital al municipi i contribuir a fer institucions i territoris més eficients en la mesura que es proveeix informació als seus tècnics, ciutadans i emprenedors.

Segons el regidor de Promoció Empresarial, Innovació i Emprenedoria, Josep Monràs i Galindo “la transparència forma part de l’ADN d’aquest ajuntament, i si just fa uns dies recollíem un cop més el segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència en la comunicació municipal, amb aquest nou portal fem un pas més, un salt en benefici de la transparència”.

Es pot consultar el Portal Estadístic a l’apartat d'aquest web municipal:

https://www.molletvalles.cat/ca/la-ciutat/mollet-en-xifres/portal-estadistic

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes