L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet ! L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general.

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !.
Mireia Dionisio, Pepi Muñoz i Mercè Pérez amb representants del món educatiu, comercial i restauració

Segons l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “des de l’Ajuntament sempre hem cregut que l’alimentació no només és cultura i plaer, sinó que també és una necessitat vital que acaba influint sobre la nostra salut física i mental, i per tant, cuidar la nostra alimentació, dins i fora de casa, és fonamental” i per aquests motius “hem posat en marxa aquesta iniciativa i teníem clar que ho havien de fer de la mà no només  dels nostres centres educatius, del Mercat o dels equipaments municipals, com ja fa anys que fem, sinó també comptar amb la complicitat de la restauració i els comerços de la ciutat, una implicació que agraeixo”

En aquest sentit, la regidora de Salut Pública, Pepi Muñoz Pareja, recordava que “des de 2004, a través de diferents iniciatives, treballem per fomentar i potenciar la cultura de la bona alimentació i un estil de vida saludable” i a partir d’ara “amb aquest projecte, que s’emmarca dins del Pla d’Acció Integral Salut i Alimentació, ampliem les complicitats estenen la iniciativa a la restauració i als comerços de la nostra ciutat”. 

Entre d’altres, els avantatges per acreditar-se al programa, comportarà una identificació externa amb l’adhesiu Menja bé, a Mollet !, difusió dels restaurants, el Mercat, comerços i escoles acreditades a través dels mitjans de comunicació municipals, possibilitat de promoure receptes saludables dels restaurants adherits o ser partícip en la promoció de l’alimentació saludable i de proximitat de Mollet.

Trobareu més informació i els requisits per obtenir l’acreditació Menja bé, a Mollet a l’apartat del web municipal:

https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/salut-publica/menjar-be-a-mollet

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes