L’Alcaldessa de Mollet presenta el nou cartipàs del Govern Municipal Mireia Dionisio Calé ha donat a conèixer la nova estructura municipal que reflecteix les principals línies de treball del nou Govern de Mollet. El nou executiu, integrat per 7 dones i 5 homes, es divideix en 4 grans àrees;  Presidència, Territori i Acció Climàtica, Serveis Personals i Acció Comunitària, Drets Socials i Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Alcaldessa de Mollet presenta el nou cartipàs del Govern Municipal

Mireia Dionisio Calé ha donat a conèixer la nova estructura municipal que reflecteix les principals línies de treball del nou Govern de Mollet. El nou executiu, integrat per 7 dones i 5 homes, es divideix en 4 grans àrees;  Presidència, Territori i Acció Climàtica, Serveis Personals i Acció Comunitària, Drets Socials i Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació.

L’Alcaldessa de Mollet presenta el nou cartipàs del Govern Municipal.

En el cas de l’àrea de Presidència, Territori i Acció Climàtica es creen tres nous àmbits d’actuació com son Economia i Serveis Generals, Planificació Territorial, Regeneració Urbana i Obres i Serveis Urbans , Justícia Ambiental i Paisatge Urbà. 

El nou govern de Mollet tindrà 7 tinències d'alcaldessa: 

 1. Raúl Broto
 2. Mercè Pérez
 3. Ana M. Díaz
 4. Encarna Ortiz
 5. Noa Monràs
 6. Juanjo Baños
 7. Juan Torrecilla

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha explicat que “el nou Govern Municipal treballarà intensament des d’avui mateix perquè creiem en la potencialitat que té Mollet. Sabem els reptes que tenim per endavant i estem preparats per fer-hi front”.  L’alcaldessa ha afegit que el nou equip “està format per regidors amb experiència i d’altres de nous que assumeixen el càrrec amb molta il·lusió i empenta”.

El nou organigrama reflecteix les prioritats que el Govern Municipal té per endavant i treballarà per garantir el funcionament del dia a dia de la ciutat i la millora de tots els barris de Mollet.

 

Regidories de Barris  

Pel que fa a les regidories de barris: 

 • Raúl Broto: Gallecs
 • Ana M. Díaz: Lourdes
 • Encarna Ortiz: Riera Seca
 • Noa Monràs: Zona Centre i Col·legis Nous
 • Juanjo Baños: Santa Rosa i Estació del Nord
 • Juan Torrecilla: Plana Lledó
 • Pepi Muñoz: Can Pantiquet i La Casilla
 • Estela Mas: Estació de França i El Calderí
 • Ferran Segarra: Can Borrell

 

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Fitxers relacionats

Etiquetes