L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya distingeix l’Ajuntament de Mollet El president de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha atorgat aquest matí a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, una distinció honorífica de l’Institut per la contribució singular de l’Ajuntament en les funcions de formació, estudi o recerca científica en l’àmbit de la seguretat. A l’acte de lliurament de distincions, que ha coincidit amb l’acte d’inici del curs acadèmic 2023-2024, ha recollit el premi l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya distingeix l’Ajuntament de Mollet

El president de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha atorgat aquest matí a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, una distinció honorífica de l’Institut per la contribució singular de l’Ajuntament en les funcions de formació, estudi o recerca científica en l’àmbit de la seguretat. A l’acte de lliurament de distincions, que ha coincidit amb l’acte d’inici del curs acadèmic 2023-2024, ha recollit el premi l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé.

Foto de grup amb l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé i el  president de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia.

En concret, la distinció recorda que l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya està situat al terme municipal de Mollet del Vallès i que ja des del seu inici, com a Escola de Policia i al llarg de tots els anys d’història, ha tingut en l'Ajuntament de la ciutat un col·laborador que ha facilitat l'activitat de l’Institut.

La distinció afegeix que la ciutat sempre ha donat suport i ha estat present en els actes institucionals i acadèmics. Per això, en reconeixement a la cooperació i la implicació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i en agraïment a aquest vincle de veïnatge, la nostra ciutat mereix la distinció de l’Institut.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès Mireia Dionisio Calé, “És un honor per la nostra ciutat rebre aquesta distinció que reconeix la bona col.laboració i relació entre ambdues institucions." I ha afegit "continuarem enfortint els vincles i treballant conjuntament amb l'objectiu comú de millorar l'activitat de l'Institut i q ue aquesta segueixi sent referent arreu"

Etiquetes