La Junta de Portaveus aprova dues declaracions institucionals La Junta de Portaveus ha aprovat dues declaracions institucionals; una declaració institucional davant la guerra a Gaza i una per commemorar el dia 31 d’octubre el Dia del Record i Homenatge a totes les víctimes del cop d'estat militar, la guerra i la dictadura franquista. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Junta de Portaveus aprova dues declaracions institucionals

La Junta de Portaveus ha aprovat dues declaracions institucionals; una declaració institucional davant la guerra a Gaza i una per commemorar el dia 31 d’octubre el Dia del Record i Homenatge a totes les víctimes del cop d'estat militar, la guerra i la dictadura franquista.

Ajuntament de Mollet.

La declaració institucional de l’Ajuntament de Mollet del Vallès davant la guerra a Gaza ha estat presentada per Ara Mollet ERC-EUiA i aprovada per unanimitat per tots els grups municipals. 

D’altra banda, la Junta de Portaveus també ha aprovat una declaració presentada per Ara Mollet ERC-EUiA per commemorar cada 31 d’octubre, el Dia del Record i Homenatge a totes les víctimes del cop d'estat militar, la guerra i la dictadura franquista. Tots els grups municipals han votat a favor, excepte VOX, que s’ha abstingut. Per commemorar aquest dia es convocarà un minut de silenci el dia 31 d'octubre a les 12 h.  

Etiquetes