La Junta de Portaveus aprova dues declaracions institucionals La Junta de Portaveus ha aprovat una declaració institucional amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones i una sobre el Dia Mundial de la Infància. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Junta de Portaveus aprova dues declaracions institucionals

La Junta de Portaveus ha aprovat una declaració institucional amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones i una sobre el Dia Mundial de la Infància.

Escut de Mollet.

La declaració institucional amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, és una declaració unitària aprovada per la Generalitat de Catalunya, Diputacions i entitats municipalistes. La declaració s’ha aprovat amb els vots a favor de PSC, Ara Mollet ERC-EUiA, Mollet en Comú Podem, Partit Popular, Junts per Catalunya Mollet i l’abstenció de Vox.

La Junta de Portaveus celebrada aquest matí també ha aprovat un manifest d’UNICEF en motiu del Dia Mundial de la Infància. En aquest cas el text també ha estat aprovat pels vots a favor de PSC, Ara Mollet ERC-EUiA, Mollet en Comú Podem, Partit Popular, Junts per Catalunya Mollet i l’abstenció de Vox.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes